Therese Personliga Träning


Utgångsläget och startskottet…

Ont i en höft och aldrig tidigare gillat att träna.

Men… hade en längre tid tänkt och känt att jag ville göra en livsstilsförändring.

När jag genom jobbet tillsammans med Träningslagret fick möjligheten att prova på så tänkte jag… ”Det är nu eller aldrig”.

Jag tränade ihop med människor jag kände mig trygg med, och samtidigt fick jag möjligheten att under 8 veckor testa olika typer av träning tillsammans med en suverän PT som kunde guida oss rätt. Tack Martina!

Det var peppande och inspirerande.

Det var mycket skratt och vi fick en superbra gemenskap och en annan relation till varandra, men framför allt en annan relation till träning.

Det kändes tråkigt när träningsgruppen löstes upp efter 8 veckor, men med den hade jag fått en större trygghet och jag känner mig mer bekväm med miljön på ett gym.Spinning och Easyline har fungerat jättebra för min höft.

Så för min egen del har jag vunnit massor!

Jag känner mig gladare, piggare och starkare.

Tack till Träningslagret och all suverän personal 😊

Som Caroline Edström säger; ”Det ska vara kul att träna!”