Smart Start

Gör en Smart Start på Träningslagret. Det låter enkelt och det är det! Nyckeln till regelbunden träning är att börja långsamt, utveckla din träning succesivt och njut av varje steg till ett bättre mående och lyckligare vardag!
Vi på Träningslagret vet hur otroligt svårt det kan vara för många att komma igång med träningen. Man kanske är jättenervös och har funderat på att börja under flera år.
Eller så har man försökt flera gånger men gått ut alldeles för hårt i början.
Vet Du om att under de första veckorna ska du bara köra riktigt korta pass? Det räcker faktiskt med 20-30 min styrka, 20-30 min konditionsträning och 10 min rörlighetsträning (stretch, avslappning, yoga etc). Tränar du mycket längre än så kan det bli för mycket för kropp och psyke. Resultatet kan bli att du tappar motivationen.
Fakta visar att över hälften av de som börjar träna slutar redan inom 30 dagar! Man är åter tillbaka på ruta ett men nu nedslagen, besviken och inte ett steg närmare ett hälsosammare och gladare liv.

Därför erbjuder vi dig som är medlem på Träningslagret tillgång till Smart Start-programmet. Vi hjälper dig med hur du ska komma igång med din träning, nu på ett Smart Sätt.
Vi vill att du ska lyckas och därför är den här tjänsten kostnadsfri och ingår i ditt medlemskap hos oss på Träningslagret om du löser minst 6 månaders medlemskap.
Kontakta receptionen så hjälper vi dig.