Åsas Personliga Träning


"Det är lätt att hamna i en ond cirkel där tiden inte räcker till och man tar sig inte ur det och glömmer bort vikten i vardagliga rutiner så som träning, kost och hälsa. Tiden för familj, skjutsa på barn, läxor, jobb och eventuella skador byggs på samt att tiden saknas för allt annat.

Den erfarenheten hamnade jag i och la all fokus på mitt barn, skola och arbete. Jag tappade både energin och ork, plus att jag var opererad för 3 diskbråck vilket gjorde det extremt svårt att komma tillbaka till träningslusten igen. Dessutom ska passen och träningen passa in på den lediga tid man har kvar, vilket inte är så lätt alla gånger. Tids nog så ger det med sig och alla dessa måsten och hinder byggs på, och man ser på sig själv tillslut att man blir inte yngre.

Fick se inlägget otränad och jag kände efter att jag var verkligen otränad. Vikten hade lagts på, flåset och andningen var extremt tung. Självkänslan i bott och plötsligt så sker det att Träningslaget tog mig ur min osäkerhet till ett beslut att nu har jag världens chans att ändra min livsstil totalt med rätt coachning, hjälp och peptalk. Från att ha varit en ambitiös dansös, instruktör, samt Zumba instruktör tidigare så ville jag bli den gamla Åsa igen trots min ålder och efter den nivå jag kan prestera.

Instruktören / PT Caroline Edström gav mig instruktioner efter de önskemål jag hade. Jag ville förbränna fett först och få upp flåset och konditionen, sedan stärka muskulaturen som blivit förslappad och svag. Vi satt tillsammans med att sätta ihop ett mål innan man hamnade i grupp med andra. Vi blev en härlig grupp tillsammans, goa deltagare som hade samma riktlinjer & mål som mig. Idag har jag lyckats tappat 4 kg."Det resulterade i att jag mådde mycket bättre. Jag har fått bättre kondition, är mycket gladare, självkänslan är på topp och orkar så mycket mera. Samt att har jag fått bättre sömn och tycker att träning är roligt, vilket ger mig sån positiv energi tillsammans med PT Caroline som gav mig livsglädjen och energin tillbaka.

Kan jag så kan du… hoppa på tåget.

Du kommer inte ångra dig, det lovar jag er!